15 آذر 1404

ارده معمولی نگین دانه-1 کیلوگرم

ارده ماده ای خمیری شکل است که طعم سبک و خیلی خوشمزه ای دارد. به ویژه اگر با کمی شیره انگور ترکیب شود. (مشاهده ادامه متن)

350,350 تومان
385,000 تومان 9 ٪

جهت مشاهده مشخصات و قیمت نهایی این محصول (با توجه به نوسانات بازار)، لطفاً به لینک زیر مراجعه کنید.

توضیحات محصول

ارده ماده ای خمیری شکل است که طعم سبک و خیلی خوشمزه ای دارد. به ویژه اگر با کمی شیره انگور ترکیب شود. علاه بر اینکه طعم مطلوبی خواهد داشت، انرژی بسیار زیادی را نیز تامین خواهد کرد. ارده به طور گسترده ای در سراسر جهان به مصرف می رسد. به ویژه از آن در تهیه غذاهای مدیترانه ای و آسیایی به کار برده می شود. خلاصه از گذشته تا به امروز از ارده برای آشپزی استفاده می شود تا از خواص آن بهره مند شوند.

محصول ارده معمولی نگین دانه-1 کیلوگرم در دسته بندی حلوا شکری، ارده و کنجد خانگی قرار دارد. این محصول از برند متفرقه می باشد. این محصول در نظر سنجی از کاربران در مجموع 160 رای ، نمره 82 را کسب کرده که نمره عالی می باشد

خلاصه نظرات با AI

ارده معمولی نگین دانه طعم و عطری طبیعی و خوشمزه دارد و بسیاری از کاربران از طعم و کیفیت آن رضایت دارند. این محصول برای استفاده همراه با شیره انگور یا مربا مناسب است و برخی آن را به دفعات خریداری کرده اند. غلظت و قیمت آن نیز برای برخی کاربران مناسب بوده و به عنوان یک محصول اقتصادی معرفی شده است. با این حال، برخی نظرات به کم بودن تاریخ تولید و انقضا اشاره کرده اند و تعدادی از کاربران از رقیق بودن آن انتقاد کرده اند. در مواردی نیز بوی ناخوشایند یا عدم کیفیت در برخی خریدها گزارش شده است. در کل، انتقادات عمدتاً به غلظت و تاریخ درج شده مربوط می شود. به طور کلی، ارده معمولی نگین دانه با توجه به طعم خوب و قیمت قابل قبول آن، گزینه ای مناسب برای خرید است، البته باید به نکات منفی که برخی مشتریان ذکر کرده اند توجه شود.

  • طعم و عطر خوب
  • قیمت مناسب
  • به صرفه و اقتصادی
  • عدم درج تاریخ تولید و انقضا
  • بعضا رقیق بودن
  • بوی ناخوشایند در برخی موارد

مشخصات

ویژگی مشخصات
وزن 1050 گرم
استان تولید قم
شهر تولید قم
سایر توضیحات ارده را از کنجد پوست گرفته شده و کمی حرارت دیده به دست می‌آورند. در واقع دانه‌های کنجد را بعد از حرارت دادن و پوست گرفتن، می‌کوبند تا کاملا له و یکدست شوند. در نتیجه مایعی با بافت صاف و نرم به دست می‌آید که روغنی است. طعم آن کاملا شبیه طعم کنجد است و به مقدار خیلی کمی رو به تلخی می‌رود.