پودر سفیده تخم مرغ باعث ایجاد یک منبع پروتئین ایده آل برای کسانی که به لاکتوز حساس هستند می شود. پودر سفیده تخم مرغ را می توان با دیگر منابع پروتئینی مانند پودر آب پنیر و پروتئین شیر مخلوط کرد و یک ترکیب پروتئین چند منبعی را ایجاد نمود. پودر سفیده تخم مرغ سنتز پروتئین ماهیچه را افزایش می دهد. یکی از مهمترین خواص طبیعی سفیده تخم مرغ خاصیت کف کنندگی آن می باشد که در پخت و پز نیز از این خاصیت سفیده تخم مرغ استفاده زیادی می شود، بنابراین کف ایجاد شده در شیک (Shake) تهیه شده از این محصول نشان دهنده خلوص محصول می باشد. یکی دیگر از خواص طبیعی سفیده تخم مرغ خاصیت چسبندگی آن می باشد که در حالت پودری نیز باعث دیر حل شدن آن در آب می شود که این موضوع نیز نشان دهنده خلوص محصول می باشد.
محصول پودر سفیده تخم مرغ ممتاز حس خوب-250 گرم در دسته بندی غلات ارگانیک قرار دارد. این محصول از برند متفرقه می باشد. این محصول در نظر سنجی از کاربران در مجموع 103 رای ، نمره 85 را کسب کرده که نمره عالی می باشد