این برنج که از جمله برنج های مازندران می باشد، در شرایطی متفاوت از سایر برنج های ایرانی تولید و کشت می شود و در واقع همین کشت متفاوت است که این برنج را به نسبت انواع دیگر برنج های ایرانی خاص و منحصر به فرد ساخته است. این برنج به دلیل داشتن قد مناسب و عطر و طعم دلنشین و همچنین ارزش غذایی بالا، جایگاه خاصی در سفره های خانواده های ایرانی، رستوران و شرکت ها دارد برنج طارم بهترین و باکیفیت ترین انواع برنج ایرانی است. برنج طارم درجه یک محصول شالیزارهای استان مازندران است. برنج طارم مازندران برخلاف برخی از برنج ها که فقط قد می کشند و عطر و طعم خاصی ندارند، خوش طعم، خوش عطر و خوش پخت است. همان طوری که گفتیم برنج طارم عطر و طعم خوبی دارد، و در کل برنج طارم چون بهترین برنج های ایرانی محسوب می شود، نسبت به برخی برنج ها مانند فجر یا شیرودی گرانتر است. برنج طارم در زمین های حاصلخیز و سرشار از مواد معدنی کشت می شود و به همین دلیل از خواص بسیار زیادی برخوردار است. این برنج دارای مقدار زیادی کربوهیدرات بوده که باعث تأمین انرژی مورد نیاز برای سوخت و ساز بدن می شود. به علاوه، این برنج فاقد کلسترول بوده و این امر سبب شده است تا برنج به عنوان جزئی اصلی و مهم از یک برنامه غذایی سالم و متعادل را تشکیل دهد. برنج دارای انواع ویتامین ها از جمله ویتامین های B و D بوده و منبع غنی فیبر، کلسیم، آهن و… نیز است. داشتن نشاسته مقاوم یکی دیگر از خواص برنج طارم است.
محصول برنج طارم عطری ممتاز مازندران-10 کیلوگرم در دسته بندی برنج محلی قرار دارد. این محصول از برند متفرقه می باشد. این محصول در نظر سنجی از کاربران در مجموع 71 رای ، نمره 79 را کسب کرده که نمره خوب می باشد