15 آذر 1404

گلاب دو آتیشه فروردین-750 میلی لیتر

گلاب دو آتیشه فروردین از بهترین گل های محمدی باغات کوه پایه ای قمصر گاشان تهیه شده است که یک محصول بی رقیب در بازار می باشد که عطر و بوی بی همتای آن شما را (مشاهده ادامه متن)

ناموجود

جهت مشاهده مشخصات و قیمت نهایی این محصول (با توجه به نوسانات بازار)، لطفاً به لینک زیر مراجعه کنید.

توضیحات محصول

گلاب دو آتیشه فروردین از بهترین گل های محمدی باغات کوه پایه ای قمصر گاشان تهیه شده است که یک محصول بی رقیب در بازار می باشد که عطر و بوی بی همتای آن شما را شیفته خود می کند. گلاب ممتاز فروردین از 33 کیلو گرم گل محمدی به صورت 100 خالص و بدون ذره ای افزودنی به دست آمده است. گلاب علاوه بر اینکه عطر و طعم بی نظیری را به شربت، دسرها، غذاها و سایر خوراکی می دهد دارای فوائد بی نظیری چون حس آرامش بخشی، ضد استرس، ضد عفونی کننده و ضد میکروب قوی، محافظت و شادابی پوست نیز می باشد. برای حفظ عطر و بوی بهتر گلاب و نگهداری بلند مدت ما در فروردین بسته بندی شیشه ای و سالمی را برایتان انتخاب کرده ایم تا در نهایت یک محصول سلامت و محیط زیست محور را به شما هموطنانِ جان تقدیم کرده باشیم. گلاب دو آتیشه و گلاب سنگین به دلیل ویژگی های خاص شان از گلاب معمولی متمایز می شوند. گلاب دو آتیشه از دو بار تقطیر گلاب به دست می آید، به این صورت که پس از تولید گلاب اولیه، آن را مجدداً تقطیر می کنند. این فرآیند باعث می شود که غلظت و عطر گلاب افزایش یابد و گلابی با بوی قوی تر و ماندگاری بیشتر به دست آید. گلاب سنگین نیز با استفاده از میزان بیشتری گل محمدی نسبت به آب در فرآیند تقطیر تولید می شود. در این روش، نسبت گل به آب بیشتر است و نتیجه آن گلابی با غلظت و عطری قوی تر از گلاب معمولی است.تفاوت های اصلی بین این دو نوع گلاب و گلاب معمولی شامل موارد زیر است: گلاب دو آتیشه و سنگین به دلیل فرآیندهای تولید ویژه شان، دارای عطر قوی تر و غلظت بیشتری نسبت به گلاب معمولی هستند.گلاب دو آتیشه و سنگین بیشتر در مراسم مذهبی و سنتی یا برای موارد خاص استفاده می شوند، در حالی که گلاب معمولی بیشتر برای مصارف روزمره مانند آشپزی و شیرینی پزی کاربرد دارد. گلاب دو آتیشه فروردین یک محصول 100 درصد طبیعی و خالص است که از 33 کیلو گل طبیعی محمدی تازه در شهر کاشان تهیه شده و عطر و طعم بی نظیر آن با سایر محصولات بازار قابل مقایسه نمی باشد. مناطق کاشان، قمصر و ییلاقاتی همچون جوشقان به خاطر مزارع و باغات گل محمدی مشهور هستند. شرایط آب و هوایی مناسب با هوای خشک و خنک، باعث شده است که این گل ها در این مناطق به خوبی رشد کنند. گلاب سنگین فروردین گرید دارویی دارد و علاوه بر مصارف روزمره و آشپزی دارای خواص دارویی بی شماری نیز می باشد.

محصول گلاب دو آتیشه فروردین-750 میلی لیتر در دسته بندی عرقیات و گلاب سنتی قرار دارد. این محصول از برند فروردین می باشد. این محصول در نظر سنجی از کاربران در مجموع 4 رای ، نمره 90 را کسب کرده که نمره عالی می باشد

مشخصات

ویژگی مشخصات
حجم 750 میلی لیتر
ارگانیک بله
وزن بسته‌بندی 1300 گرم
ابعاد بسته‌بندی 30×7×7 سانتی‌متر
استان تولید اصفهان
سایر توضیحات گلاب‌ گیری سنتی یکی از مهم‌ ترین و اصیل‌ ترین روش‌ های تولید گلاب در ایران، به‌ویژه در کاشان و مناطق اطراف آن است. این روش به دلیل استفاده از ابزار و ظروف خاص و همچنین فرایند دقیق و زمان‌ بر، کیفیت بالای گلاب را تضمین می‌کند.مراحل گلاب‌گیری سنتی عبارتند از، جمع‌آوری گل محمدی که این کار به صورت دستی و در ساعات اولیه صبح انجام می‌شود تا عطر و بوی گل‌ ها در بالاترین حد ممکن باشد. مرحله بعدی پر کردن دیگ‌ های مسی می باشد که گل‌ های محمدی در دیگ‌ های بزرگ مسی قرار داده می‌شوند. این دیگ‌ ها به دلیل خواص ویژه‌ ای که در انتقال حرارت دارند، برای گلاب‌ گیری بسیار مناسب هستند. گلاب دو آتیشه و گلاب سنگین به دلیل ویژگی‌ های خاص‌ شان از گلاب معمولی متمایز می‌ شوند. گلاب دو آتیشه از دو بار تقطیر گلاب به دست می‌آید، به این صورت که پس از تولید گلاب اولیه، آن را مجدداً تقطیر می‌کنند. این فرآیند باعث می‌شود که غلظت و عطر گلاب افزایش یابد و گلابی با بوی قوی‌ تر و ماندگاری بیشتر به دست آید. در نهایت اضافه کردن آب بوده که به میزان مشخصی آب به دیگ اضافه می‌شود. نسبت گل به آب یکی از عوامل تعیین‌کننده کیفیت گلاب است.تقلیل و تقطیر: دیگ‌ها روی آتش قرار می‌گیرند و حرارت داده می‌شوند. بخار حاصل از جوشیدن آب و گل ها از طریق لوله‌ هایی به داخل ظرف‌ های شیشه‌ ای یا مسی دیگر که در آب سرد قرار دارند، هدایت می‌ شود. این فرایند باعث تقطیر بخار و تبدیل آن به مایع گلاب می‌ شود. گلاب دو آتیشه و گلاب سنگین به دلیل ویژگی‌ های خاص‌ شان از گلاب معمولی متمایز می‌ شوند. گلاب دو آتیشه از دو بار تقطیر گلاب به دست می‌ آید، به این صورت که پس از تولید گلاب اولیه، آن را مجدداً تقطیر می‌ کنند. این فرآیند باعث می‌ شود که غلظت و عطر گلاب افزایش یابد و گلابی با بوی قوی‌ تر و ماندگاری بیشتر به دست آید. گلاب سنگین نیز با استفاده از میزان بیشتری گل محمدی نسبت به آب در فرآیند تقطیر تولید می‌ شود. در این روش، نسبت گل به آب بیشتر است و نتیجه آن گلابی با غلظت و عطری قوی‌ تر از گلاب معمولی است. تفاوت‌ های اصلی بین این دو نوع گلاب و گلاب معمولی شامل این موارد است، گلاب دو آتیشه و سنگین به دلیل فرآیندهای تولید ویژه‌ شان، دارای عطر قوی‌ تر و غلظت بیشتری نسبت به گلاب معمولی هستند. گلاب دو آتیشه و سنگین بیشتر در مراسم مذهبی و سنتی یا برای موارد خاص استفاده می‌ شوند، در حالی که گلاب معمولی بیشتر برای مصارف روزمره مانند آشپزی و شیرینی‌ پزی کاربرد دارد.

سایر تصاویر

عکس شماره 6 : گلاب دو آتیشه فروردین-750 میلی لیتر