خرما زاهدی خشک آنجیل از نخلستان های منطقه قیر و کارزین در جنوب استان فارس برداشت می شود؛ یکی از بهترین خاستگاه های خرمای زاهدی در ایران. آب وهوای گرم و خاک حاصلخیز این منطقه باعث شده دانه های خرما یکدست، شیرین و خوش طعم باشند و پس از رسیدن کامل، به صورت طبیعی خشک و جمع آوری شوند. خرمای زاهدی خشک، بافت نیمه خشک و ماندگاری بسیار بالا دارد و بدون شیره اضافه عرضه می شود. طعم آن شیرین اما ملایم است و چسبندگی کمی دارد، به همین دلیل برای مصرف روزمره، همراه چای، محل کار، مدرسه و پذیرایی بسیار مناسب است.
محصول خرما زاهدی خشک-۱ کیلوگرم در دسته بندی خرمای محلی قرار دارد. این محصول از برند متفرقه می باشد.