15 آذر 1404

همزن آزمایشگاهی مدل g300-5

همزن شیشه ای در واقع میله ی شیشه ای توپری می باشد که برای کاربردهای مختلفی از جمله مخلوط کردن محلول ها و یکنواخت کردن گرمای یک محلول و ریختن مخلوط روی کاغذ (مشاهده ادامه متن)

70,000 تومان

جهت مشاهده مشخصات و قیمت نهایی این محصول (با توجه به نوسانات بازار)، لطفاً به لینک زیر مراجعه کنید.

توضیحات محصول

همزن شیشه ای در واقع میله ی شیشه ای توپری می باشد که برای کاربردهای مختلفی از جمله مخلوط کردن محلول ها و یکنواخت کردن گرمای یک محلول و ریختن مخلوط روی کاغذ صافی، همچنین از این وسیله برای کریستالیزاسیون در فرآیند تبلور مجدد نیز استفاده می شود. این میله های توپر شیشه ای دارای قطر 5 میلیمتر با درازای 30 سانتیمتر می باشند که البته برای گرد نمودن انتهای آن باید روی چراغ گاز قرار بگیرد. طول این وسیله باید متناسب با اندازه و شکل ظرف مورد استفاده باشد و باید نسبت به ظرفی که استفاده می شود چند سانتی متر بلندتر باشد.

محصول همزن آزمایشگاهی مدل g300-5 در دسته بندی مصرفی آزمایشگاهی قرار دارد. این محصول از برند متفرقه می باشد. این محصول در نظر سنجی از کاربران در مجموع 126 رای ، نمره 79 را کسب کرده که نمره خوب می باشد

خلاصه نظرات با AI

محصول "همزن آزمایشگاهی مدل G300-5" به عنوان یک ابزار آزمایشگاهی دارای کیفیت مناسبی بوده و بسیاری از کاربران از جنس شیشه ای و عملکرد آن رضایت داشته اند. همزن برای مصارف مختلف از جمله همزدن مواد رزینی مناسب تشخیص داده شده و برخی کاربران به طراحی و وزن آن اشاره کرده اند که باعث راحتی در استفاده می شود. با این حال، برخی نظرات به مشکلاتی مانند تیغ نیامدن مناسب در دو سر همزن و عدم هماهنگی در اندازه ها اشاره کرده اند. همچنین، نظراتی درباره ی کیفیت پایین در برخی موارد و عدم ارسال لوازم جانبی موجود در عکس ها گزارش شده است. در کل، این همزن برای استفاده در آزمایشگاه ها و نسبت به قیمتش گزینه خوبی است، اما در توجه به برخی نکات از قبیل کیفیت ساخت و جزئیات طراحی، کاربران باید هوشیار باشند.

  • جنس شیشه ای با کیفیت
  • عملکرد مناسب برای همزدن
  • طراحی مناسب و راحتی در استفاده
  • عدم تیغ نیامدن مناسب
  • عدم تطابق اندازه
  • کیفیت نامناسب در برخی موارد

مشخصات

ویژگی مشخصات
ابعاد 30x0.5x0.5 سانتی‌متر
وزن 20 گرم
سایر توضیحات قطر همزن حدود 5 میلیمتر است مخلوط کردن محلول ها و یکنواخت کردن گرمای یک محلول ریختن مخلوط روی کاغذ صافی کریستالیزاسیون در فرآیند تبلور مجدد کمک به ریختن آهسته مایع از ظروف جدا سازی امولسیون ها و تهییج کردن عمل کریستالی شدن تحریک عمل کریستالی شدن خراشیدن بخش درونی فلاسک حاوی محلول طول 30 سانتیمتر