مزاج قراقروط سرمد سرد و خشک است قراقروط (قره قروت) برای حرارت معده و کبد، اسهال و تب های صفراوی گرم مفید است. مصرف آن موجب تسکین تیزی صفرا و خون می شود (برای صفراوی مزاجان مفید است) و تشنگی را برطرف می کند. برای بهبود آفت دهان، زخم ها و التهاب های دهان و لثه و تورم ته حلق توصیه می شود ( قره قروت را در کمی آب حل و قرقره کنند و سه تا پنج دقیقه در دهان بچرخانید) مصرف آن در آش های ساده باعث مزه دار شدن غذا شده و برای مشکلات ناشی از غلبه صفرا و خون بسیار مفید است. مصرف قراقروط (قره قوروت) برای چه افرادی مضر است و چه عواقبی در پی دارد؟ برای معده های سرد، افرادی که قرقر شکم و نفخ دارند مضر است. برای افراد سرد و خشک مضر است زیاده روی در مصرف آن موجب نفخ و قولنج می گردد. مصلح قراقروط چیست؟ ادویه جات گرم مانند زیره و سیاه دانه، مصلح و بهبوددهنده خواص و مزاج قراقروط (قره قوروت) می باشند.
محصول قره قروت محلی ملس سرمد-400 گرم در دسته بندی چاشنیهای ترش خانگی قرار دارد. این محصول از برند سرمد می باشد. این محصول در نظر سنجی از کاربران در مجموع 103 رای ، نمره 86 را کسب کرده که نمره عالی می باشد