بوته چینی یا کروزه یکی از ابزارهای آزمایشگاهی است که جهت حرارت دادن، پخت، تکلیس، خشک کردن، تجزیه حرارتی، ذوب کردن مواد و غیره استفاده می شود. این بوته ها را می توان تا ماکسیمم دمای 1200 و ترجیحا تا 1000 درجه سانتی گراد با شعله مستقیم یا به وسیله کوره های الکتریکی گرم کرد. شکل این ظروف به صورت مخروط ناقص با لبه های کاملاً صاف و جداره های داخلی و خارجی صیقلی است و جنس آن چینی نسوز می باشد.
محصول بوته چینی مدل a50 در دسته بندی تجهیزات کارگاهی قرار دارد. این محصول از برند متفرقه می باشد. این محصول در نظر سنجی از کاربران در مجموع 48 رای ، نمره 67 را کسب کرده که نمره متوسط می باشد