عسل که خالص باشد و گرما ندیده باشد به دلیل وجود آنزیم های دیاستازی زنبور عسل به مرور زمان و در هوای سرد به حالت رس در می آید و یکی از نشانه های عسل طبیعی همین رس زدن است و به دلیل اینکه گرما ندیده تمام خواص آن حفظ شده است عسل رس زده با عسل شکرک زده فرق دارد رس زدن عسل به دلیل آنزیم طبیعی است و عسل در حالت رس زدن بافتی کره ای و نرم به خود می گیرد ولی عسلی که شکرک می زند به دلیل تقلبی بودن وجود شکر می باشد که بافتی زبر و هنگام خوردن دانه های شکرکی داخل دهان حس می شود و بهتر است عسل رس زده را با همین حالت رس زده استفاده کرد تا از تمام خواص دارویی آن و عطر و طعم بی نظیر آن بهره برد ولی با توجه به سلیقه ها اگر خواستید به حالت روان درآید آن را به مدت 24 ساعت روی شوفاژ یا داخل آب ولرم قرار دهید تا به حالت عسل مایع درآید، رس بستن عسل به هیچ وجه دلیلی بر پایین بودن کیفیت آن نیست و حتی گواهی بر خلوص آن نیز می باشد، عسل خام و سرد فواید بسیار زیادی برای سلامتی دارد و می تواند به عنوان یک منبع انرژی طبیعی و ضدعفونی کننده مورد استفاده قرار گیرد، عسل های تجاری به منظور افزایش زیبایی بصری و حفظ شفافیت تحت فرآوری و گرمادهی قرار می گیرد می گیرند که این امر باعث از بین رفتن خواص آنتی اکسیدان عسل می شود و فقط یک شیرین کننده مایع است و هیچ خاصیت در آن وجود ندارد
محصول عسل رس بسته دابانلو-1 کیلوگرم در دسته بندی عسل طبیعی قرار دارد. این محصول از برند متفرقه می باشد.