معرفی بادام درختی یکی از انواع خانواده بادام است که امروزه در بسیاری از نقاط جهان از چین تا آمریکا کشت می شود، ولی در اصل بومی ایران و کشورهای اطراف است. البته باید اذعان داشت که طعم بادام ایرانی دلچسب تر از انواع خارجی آن است. ریشه درخت بادام بسیار قوی است. این درخت می تواند حتی با کمی رطوبت نیز رشد کند. برگهای آن بیضی، باریک، نوک تیز و برنگ سبز می باشد. گلهای آن بسیار زیبا و برنگ صورتی است. در اوائل بهار شکوفه های بادام ظاهر می شود. در ایران بادام در بسیاری از نقاط کشور پرورش داده می شود. استان های فارس، چهارمحال بختیاری، یزد، خراسان رضوی، آذربایجان غربی، همدان، مرکزی، آذربایجان شرقی، اصفهان، خراسان جنوبی، کرمانشاه، قزوین و لرستان مهمترین استان های تولیدکننده بادام درختی ایرانی خام هستند. ماده مؤثره 100 گرم بادام درختی حاوی مواد مغذی زیر است: 576 کیلوکالری انرژی 69 گرم کربوهیدرات 2 گرم فیبر 22 گرم پروتئین 42 گرم چربی (که اکثریت آن را چربی های اشباع نشده تشکیل می دهد) 2 میلی گرم ویتامین E 268 میلی گرم منیزیم 285 میلی گرم منگنز بادام درختی بعلاوه حاوی مقادیر قابل توجهی مس، ویتامین B2 (ریبوفلاوین) و فسفر است. مکانیزم اثر بادام درختی منبعی غنی از آنتی اکسیدان ها است که اکثر آن در پوسته ی قهوه ای رنگ مغز بادام درختی جمع شده اند. افرادی که در مدت زمان معینی روزانه بادام درختی مصرف کرده اند، بعد از مدتی میزان استرس اکسیداتیو ناشی از فعالیت رادیکال های آزاد در بدنشان به میزان قابل توجهی کاهش یافته است. همچنین، بادام درختی حاوی مقدار زیادی ویتامین E است که نوعی آنتی اکسیدان است. پژوهش ها نشان می دهند مصرف بیشتر ویتامین E با ریسک کمتر بروز بیماری های قلبی، سرطان و آلزایمر مرتبط است. بادام درختی حاوی دو ماده به نام کارنیتین آل و ریبوفلاوین است که در رشد سلول های مغز بسیار مؤثر هستند. همچنین، بادام درختی حاوی آمینو اسیدی بنام فنیل آلانین است که نقش مهمی در بهبود عملکرد ادراک مغز دارد.
محصول مغز بادام آنید-400 گرم در دسته بندی آجیل عید نوروز قرار دارد. این محصول از برند آنید می باشد. این محصول در نظر سنجی از کاربران در مجموع 34 رای ، نمره 87 را کسب کرده که نمره عالی می باشد