کرمفیل کرمی پر کاربرد در صنعت شیرینی پزی و کیک پزی است که غالبا به صورت صنعتی در مقادیر زیاد تولید می شود. در گذشته این کرم در قنادی ها استفاده می شد و مصارف خرد نداشت. اما امروزه بسیاری از شرکت ها در بسته بندی مختلف کرمفیل را در اختیار مشتریان قرار می دهند. نحوه نگهداری کرمفیل بسیار آسان بوده و مدت زمان نگهداری آن زیاد است. میزان تبخیر آب از سطح کرمفیل کم است لذا کرمفیل علاوه بر دمای محیط، در دمای بالا، حرارت پخت و یا در انجماد سالم می ماند. در نتیجه می توانید کرمفبل را به عنوان مغز کیک و شیرینی در زمان پخت به خمیر اضافه کنید. کیک کرمفیل شکلاتی از پر طرفدارترین خوراکی هاست که در آن از کرمفیل استفاده می شود. کرمفیل در طعم های مختلف در بازار موجود می باشد که از پرطرفدارترین آن ها می توان به کرمفیل کاکائو، کرمفیل شیری، کرمفیل کاراملی و کرمفیل وانیلی اشاره کرد. می توان با اضافه کردن اسانس و رنگ های خوراکی تغیراتی در آن ایجاد کرد. طرز تهیه کرمفیل خونگی بسیار ساده است. موارد مورد نیاز کرمفیل برای طرز تهیه پیراشکی با کرمفیل، زرده تخم مرغ، شیر، شکر، کره، نشاسته ذرت و وانیل است.
محصول کرمفیل شیری آرسن-200 گرم در دسته بندی قند و نبات ارگانیک قرار دارد. این محصول از برند متفرقه می باشد.