15 آذر 1404

بستنی خشک موزشکلات فریزکیوت-30 گرم

“عاشق ترکیب بی نظیر موز و شکلات هستید؟ پس آماده باشید تا با “بستنی خشک موز شکلات” ما، غرق در لذتی جدید و هیجان انگیز بشید! این دسر بی نظیر، تلفیقی هنرمندانه از (مشاهده ادامه متن)

99,000 تومان

جهت مشاهده مشخصات و قیمت نهایی این محصول (با توجه به نوسانات بازار)، لطفاً به لینک زیر مراجعه کنید.

توضیحات محصول

“عاشق ترکیب بی نظیر موز و شکلات هستید؟ پس آماده باشید تا با “بستنی خشک موز شکلات” ما، غرق در لذتی جدید و هیجان انگیز بشید! این دسر بی نظیر، تلفیقی هنرمندانه از شیرینی طبیعی موز و تلخی دلنشین شکلات خالصه که با بافتی ترد و سبک، تجربه ای کاملاً جدید از بستنی رو به شما هدیه می ده. هر قطعه از این بستنی خشک، شما رو به دنیای مزه های آشنای موز و شکلات می بره، اما این بار بدون نیاز به یخچال و با قابلیت نگهداری طولانی مدت! با هر گازی که می زنید، ابتدا شیرینی ملایم موز رو حس می کنید و سپس، عطر و طعم غنی شکلات دهان شما رو پر می کنه. “بستنی خشک موز شکلات” یک انتخاب عالی برای هر زمان و هر مکان؛ چه در سفر باشید، چه در محل کار یا حتی در منزل برای یک میان وعده خوشمزه. این یک تجربه شیرین و متفاوت برای تمامی لحظات شماست!”فریزکیوت نوعی محصولی خشک شده است که با روش انجماد (freeze) و بدون هیچ گونه افزودنی تهیه شده است. این محصول تمام خاصیت های بستنی را داراست و ماندگاری بسیار بالایی دارد.این محصول به عنوان یک میان وعده سالم و رژیمی انتخاب مناسبی است. غذاهای خشک شده به روش انجمادی معمولاً با غذاهای خشک دهیدراته (کاهش رطوبت یا دهیدراسیون) اشتباه گرفته می شوند، اما فرآیند تهیه غذاهای خشک شده به روش انجمادی کاملاً متفاوت است. در آماده سازی غذاهای دهیدراته با گردش جریان هوای گرم و خشک، مواد غذایی بخش زیادی ار آب خود را از دست می دهند. این در حالیست که برای خشک کردن غذاها به روش انجمادی، مواد غذایی به سرعت منجمد شده و در خلاء بسیار قدرتمندی قرار می گیرد. با تصعید آب در مواد غذایی و تبدیل یخ به بخار، ماده ی غذایی با حفظ قابلیت بازیابی مجدد آب، به شکل موثری خشک می شود.

محصول بستنی خشک موزشکلات فریزکیوت-30 گرم به نام انگلیسی Freezcute Chocolate Banana Dry Ice Cream - 30 g در دسته بندی بستنی و دسر خشک و انجمادی قرار دارد. این محصول از برند متفرقه می باشد.

مشخصات

ویژگی مشخصات
وزن 30 گرم
مواد تشکیل‌دهنده اجزای اصلی تشکیل دهنده بستنی شامل چربی شیر، مواد جامد غیرچرب شیر (مانند پروتئین و لاکتوز)، شکر، و آب است. همچنین، برای بهبود بافت، پایداری و طعم، از امولسیفایرها، پایدارکننده ها، و طعم دهنده ها نیز استفاده می شود.
طعم ساده
سایر توضیحات ۱.حتما در جای خنک (زیر ۴۰ درجه سانتی گراد) و بدوت رطوبت نگهداری شود. ۲. دور از تابش مستقیم آفتاب باشد. ۳. در ظرف بسته نگهداری شود تا تردی محصول شما حفظ شود.