بادام زمینی غلاف دار: با کمال تعجب، بادام زمینی غلاف دار در واقع در خانواده آجیل نیست. آنها به همراه غذاهایی مانند نخود سبز، سویا و عدس به عنوان حبوبات طبقه بندی می شوند. گیاه بادام زمینی احتمالاً در آمریکای جنوبی در برزیل یا پرو سرچشمه گرفته است. دانشمندان سفالی 3500 ساله به شکل بادام زمینی و همچنین تزئین شده با بادام زمینی را در آمریکای جنوبی پیدا کردند. بادام زمینی به عنوان میوه گیاه بادام زمینی در زیر زمین رشد می کند. در اوایل دهه 1800، آمریکایی ها شروع به کشت بادام زمینی به عنوان یک محصول تجاری کردند. به طور متوسط، آمریکایی ها بیش از 6 پوند بادام زمینی در سال می خورند. امروزه 50 درصد از بادام زمینی هایی که در ایالات متحده مصرف می شوند به شکل کره بادام زمینی مصرف می شوند. چرا باید بادام زمینی غلاف دار بخورم؟ بادام زمینی منبع گیاهی عالی پروتئین است. آنها سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و ترکیبات گیاهی مختلف هستند. بادام زمینی می تواند به عنوان بخشی از رژیم کاهش وزن مفید باشد و ممکن است خطر بیماری قلبی و سنگ کیسه صفرا را کاهش دهد. بادام زمینی تمام 20 اسید آمینه را برای بدن فراهم می کند – اسید آمینه غالب آرژنین سیستم ایمنی را تقویت می کند. علاوه بر این، آنها حاوی بسیاری از مواد معدنی، ویتامین ها و ترکیبات گیاهی مفید برای بدن هستند. رژیم غذایی سرشار از بادام زمینی ممکن است سلامت قلب را تقویت کند، به کاهش وزن کمک کند، از سنگ کیسه صفرا جلوگیری کند و سطح قند خون را کنترل کند. مزایای استفاده: کاهش کلسترول، مبارزه با سرطان معده، مدیریت قند خون، مبارزه با افسردگی، سلامت پوست و مو، بهبود حافظه، کاهش التهاب روش مصرف: بادام زمینی را می توان خام، بلانچ شده، برشته، آب پز، سرخ شده، پودر یا کره بادام زمینی مصرف کرد. خوردن آنها با پوست نازک و کاغذی آنها از نظر تغذیه ای بسیار مفید است، زیرا پوست حاوی بسیاری از آنتی اکسیدان ها و مواد شیمیایی گیاهی است. افزودن بادام زمینی بیشتر به رژیم غذایی به اندازه کافی آسان است، چه با بادام زمینی و چه با کره بادام زمینی.
محصول بادام زمینی غلاف دار آنید-500 گرم در دسته بندی بادام زمینی قرار دارد. این محصول از برند آنید می باشد. این محصول در نظر سنجی از کاربران در مجموع 4 رای ، نمره 85 را کسب کرده که نمره عالی می باشد