15 آذر 1404

مغز فندق خام آنید-400 گرم

فندق که بنام (Filbert ) نیز شناخته می شود، آجیل خوش فرم و زیبا، از درخت کوریلوس Corylus است. فندق بیشتر در ترکیه، ایتالیا، اسپانیا و ایالات متحده کشت می شود. (مشاهده ادامه متن)

1,277,760 تومان
1,452,000 تومان 12 ٪

جهت مشاهده مشخصات و قیمت نهایی این محصول (با توجه به نوسانات بازار)، لطفاً به لینک زیر مراجعه کنید.

توضیحات محصول

فندق که بنام (Filbert ) نیز شناخته می شود، آجیل خوش فرم و زیبا، از درخت کوریلوس Corylus است. فندق بیشتر در ترکیه، ایتالیا، اسپانیا و ایالات متحده کشت می شود. این محصول خوش مزه و مفید در ایران نیز کشت میشود. استان گیلان 85% تولید فندق ایران را بعهده دارد. منطقه اشکور استان گیلان قطب تولید این محصول در کشور است. استان گیلان با وجود باغ های فندقی که وسعت آنها حدود 17 هزار هکتار است و سالانه تقریبا 15 هزار تن فندق دارند از لحاظ تولید این محصوب در کل دنیا مقام چهارم را کسب کرده است، مقام اول مختص به ترکیه با سهمی بالغ بر 72 درصد و مقام های دوم و سوم به ترتیب به ایتالیا تعلق دارد. البته فندق انواع مختلفی دارد و تنها به یک گونه محدود نمی شود. این در حالی است که در ایران بیشتر چهار گونه زرآبادی، بادامی، سیاه بومی و سفید بومی کشت می شود. چرا باید مغز فندق خام بخورم؟ وجود ویتامین E درفندق باعث میگردد تا در دوران بارداری به سلامت جنین کمک نماید و مانع از سقط جنین شود. همچنین طبق مطالعات انجام شده در تغذیه بالینی، مردانی که روزانه یک مشت فندق می خورند، سطح کلسترول خوب HDL خود را تا 12 درصد افزایش می دهند. سرشار از آرژنین است. آرژنین اسید آمینه ای قدرتمند برای بهبود عملکرد عظلات است و چون مانع سفت شدن عروق خونی می شود، باعث بهبود گردش خون شده و فشار خون را کاهش می دهد. علاوه بر این فندق به دلیل دارا بودن مقدار زیادی از ویتامین E به افزایش اسپرم های بارور در آقایان کمک مینماید. مزایای استفاده: فندق دارای فواید بسیاری است که در ذیل به برخی از آنها اشاره میکنیم: تقویت حافظه، مفید برای رشد و سلامت کودکان، سلامتی پوست و مو، جلوگیری از اختلال نعوظ در مردان، تقویت جنین در دوران بارداری، کاهش سطح چربی خون، درمان دیابت و بهبود سطح قند خون، درمان کم خونی، دفع سموم، تنظیم فشار خون، کاهش التهاب، بهبود هضم غذا موارد احتیاط و منع مصرف: فندق همانند سایر آجیل های درختی حساسیت زا است و ممکن است برخی افراد نسبت به آن حساسیت داشته باشند، بنابراین عاقلانه ترین راه حل برای بهره مند شدن ایمن از این غذای مغذی، استفاده ی آن در مقادیر اندک است، همچنین لازم است بدانید مصرف زیاد فندق به دلیل کالری بالا میتواند منجر به چاقی گردد.

محصول مغز فندق خام آنید-400 گرم در دسته بندی فندق قرار دارد. این محصول از برند آنید می باشد. این محصول در نظر سنجی از کاربران در مجموع 2 رای ، نمره 90 را کسب کرده که نمره عالی می باشد

مشخصات

ویژگی مشخصات
وزن 400 گرم
وزن بسته‌بندی 430 گرم
ابعاد بسته‌بندی 10x10x11 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت 1026742818
ویژگی خشکبار و آجیل خام
ارگانیک بله
سایر توضیحات ارزش تغذیه ای: فندق و مغز فندق خام با وجود مواد مغذی فراوان کپسول انرژی است. فندق با وجود کالری بالا در عوض سرشار از مواد مغذی و چربی‌های سالم است که می‌تواند بخوبی از سلامتی شما پشتیبانی کند. یک اونس فندق (28 گرم یا حدود 20 عدد مغز کامل) حاوی: کالری: 176، چربی: 17 گرم، پروتئین: 4.2 گرم، کربوهیدرات: 4.7 گرم، فیبر: 2.7 گرم، ویتامین E: 21 درصد نیاز روزانه، تیامین: 12 درصد نیاز روزانه، منیزیم: 12 درصد نیاز روزانه، مس: 24 درصد نیاز روزانه، منگنز: 87 درصد نیاز روزانه فندق همچنین حاوی مقادیری از ویتامین B6، فولات، فسفر، پتاسیم و روی است. علاوه بر این، آن‌ها منبع غنی از چربی‌های غیر اشباع امگا 6، امگا 9 و اسید اولئیک است. نکات داروئی: مصرف منظم فندق، همانند داروهای شیمیایی برای بهبود حافظه، می‌تواند تا حد زیادی در تمرکز فکر و حافظه‌ی شما تأثیر مثبت بگذارد. مطالعات نشان داده است که فندق و گردو به کاهش سطح قند خون و کنترل بیماری دیابت کمک می‌کند. اسید اولئیک، اسید چرب موجود در فندق، تأثیرات مفیدی بر حساسیت به انسولین دارد. مطالعات نشان میدهد که رژیم غذایی غنی از اسید اولئیک به طور قابل توجهی سطح قند خون و انسولین ناشتا را کاهش داده و در عین حال حساسیت به انسولین را در 11 فرد مبتلا به دیابت نوع 2 افزایش می دهد. به نظر می رسد رژیم غذایی غنی از آجیل، از جمله فندق می تواند به کاهش قند خون و افزایش حساسیت به انسولین کمک کند. همچنین فندق با وجود آنتی اکسیدان‌های قوی، پتاسیم و منیزیم، به بهبود گردش خون کمک می‌کند.