مصرف منظم فندق، همانند داروهای شیمیایی برای بهبود حافظه، می تواند تا حد زیادی در تمرکز فکر و حافظه ی شما تأثیر مثبت بگذارد. مطالعات نشان داده است که فندق و گردو به کاهش سطح قند خون و کنترل بیماری دیابت کمک می کند. اسید اولئیک، اسید چرب موجود در فندق، تأثیرات مفیدی بر حساسیت به انسولین دارد. مطالعات نشان میدهد که رژیم غذایی غنی از اسید اولئیک به طور قابل توجهی سطح قند خون و انسولین ناشتا را کاهش داده و در عین حال حساسیت به انسولین را در 11 فرد مبتلا به دیابت نوع 2 افزایش می دهد. به نظر می رسد رژیم غذایی غنی از آجیل، از جمله فندق می تواند به کاهش قند خون و افزایش حساسیت به انسولین کمک کند. همچنین فندق با وجود آنتی اکسیدان های قوی، پتاسیم و منیزیم، به بهبود گردش خون کمک می کند.
محصول فندق بوداده صادراتی آنید-300 گرم در دسته بندی فندق قرار دارد. این محصول از برند آنید می باشد. این محصول در نظر سنجی از کاربران در مجموع 7 رای ، نمره 57 را کسب کرده که نمره متوسط می باشد