دقت! پودر قارچ گانودرما یک حالتی شبیه الیاف مانند دارد و مانند پودرهای دیگر نیست. در زمان مصرف گانودرما برای دم کردن گانودرما، نیاز به آب و قارچ خشک و یا پودر شده می باشد. برای استخراج مولکولهای دارویی گانودرمای پودر شده بهتر است. هرگز از لوازم خانگی برای پودر کردن استفاده نکنید، چون به احتمال زیاد تیغه دستگاه خواهد شکست. میزان مصرف گانودرما، استاندارد توصیه شده گانودرما روزانه بین ۳ تا ۵ گرم است، هرچند مصرف تا ۱۵ گرم نیز برای بیماری های جدی تجویز شده است. ۳ گرم قارچ حدودا معادل یک قاشق غذاخوری سرپر است. به منظور استخراج کامل مولکولهای دارویی، پودر قارچ را درون آب در حال جوش بریزید و بگذارید، تا ۲ ساعت دم بکشد و پس از صاف کردن دمنوش را صرف کنید. فرآیند دم کردن را تا جایی که نوشیدنی بدون رنگ و مزه شود می توانید ادامه دهید.قارچ گانودرما طعمی تلخ و نامطلوب دارد و به همین علت عموما از این قارچ غیر سمی در تهیه غذا و خوراکی ها استفاده نمی شود و از آن به صورت چای و یا دمنوش استفاده می کنند. چای قارچ گانودرما سرشار از مواد مغذی است و خواص و فواید فراوانی برای سلامت جسم دارد. چای قارچ گانودرما سرشار از آنتی اکسیدان ها، پلی ساکارید ها، کلسیم ، آدنوزین، پروتئین، آلکالوئیدها، پتاسیم، فسفر، استرول های گیاهی، بتا گلوکان، تری ترپن ها، ویتامین های گروه B، ویتامین A، ویتامین C، ویتامین E و ویتامین D است. پودر قارچ گانودرما، که به عنوان یک قارچ دارویی شناخته می شود، دارای خواص متعددی است. از جمله این خواص می توان به تقویت سیستم ایمنی، کاهش التهابات، کنترل قند خون و فشار خون، و اثرات مثبت بر پوست اشاره کرد. این پودر معمولاً به صورت دمنوش یا عصاره مصرف می شود و می تواند به عنوان یک مکمل طبیعی برای بهبود سلامتی استفاده شود.
محصول پودر قارچ گانودرما جالینوس-100 گرم در دسته بندی سبزی خشک محلی قرار دارد. این محصول از برند متفرقه می باشد.