قیسی دارای فیبر رژیمی، ویتامینC، ویتامینA، بتا کاروتن، آهن، پتاسیم و... است.زکریای رازی نیز خوردن قیسی را با مغز گردو به مقدار 50 گرم به مدت 7 روز توصیه میکند چراکه این داروی بسیار خوبی برای لوزالمعده و ورم روده محسوب میشود. قیسی یا (برگه ی زرد آلو) منبعی عالی از فیبر غذایی، به ویژه پکتین و سلولز است .به علاوه فیبرها برای پیشگیری از سرطان و دیابت نوع ۲ مفید هستند. فیبرها باعث بهبود عملکرد دستگاه گوارش میشوند و انتقال مواد دفعی در لوله گوارش را تسهیل میکنند، چون خاصیت ملین داشته و برای افرادی که مستعد یبوست هستند مفید میباشند.زردآلوی تازه غنی از پتاسیم است ولی قیسی دارای میزان بالاتری از پتاسیم نسبت به میوه تازه است.پتاسیم رژیمی برای سلامتی قلب و حفظ فشار خون سالم ضروری است.پتاسیم اثر ضد گرفتگی عضلانی دارد.قیسی علاوه بر ویتامینهای گفته شده، حاوی سطوح بالای آنتی اکسیدانها است.قیسی نسبت به زردآلوی تازه منبع مهمتری از آهن محسوب میشود.ابن سینا خوردن هر روز ۵۰ گرم برگه زردآلو یا قیسی را برای تقویت اعصاب و کم خونی مفید دانسته است.کلسیم برای حفظ استخوان، دندان و غضروف نیاز است. پوکی استخوان یک مشکل رایج در میان زنان مسن است. این بیماری با مصرف کلسیم طبق توصیه سفارش شده در روز قابل پیشگیری است. ۱۰۰ گرم قیسی در حدود ۴۴/۵۳ میلی گرم کلسیم تامین میکند. قیسی سرشار از بتا کاروتن است که نقشهای حیاتیای در بدن دارد، فواید آن شامل کمک به درمان بیماری قلبی، سرطان، فشارخون بالا، مشکلات پوستی، آب مرواریدو سردرد است.همچنین باید توجه داشت که به دلیل بالا بودن میزان فیبر در قیسی مصرف بیش از اندازه آن میتواند باعث اسهال و ایجاد نفخ گردد. بنابراین کودکان و سالمندان نباید در مصرف آن زیادهروی کنند.
محصول قیسی زردآلو فله مقدار 250 گرم در دسته بندی میوه خشک قرار دارد. این محصول از برند متفرقه می باشد. این محصول در نظر سنجی از کاربران در مجموع 17 رای ، نمره 84 را کسب کرده که نمره عالی می باشد