هل نوعی گیاه (و اصطلاحاً درخت) و جزو ادویه ها است که در درون آن دانه هایی سیاه رنگ وجود دارد. طعم هل تا حدی شیرین و به نوعی نمکین است. هم پوسته و هم دانه ی آن عطری تند و مخصوص به خود را دارد. از هل در پخت انواع شیرینی ها و غذاهای گرم و هنگام صرف نوشیدنی های معطر از جمله در انواع چای و قهوه استفاده می شود. هل، در دنیا جزو ادویه های نسبتاً گران قیمت است. استفاده از این گیاه که بومی هندوستان، نپال و بوتان است؛ در طب سنتی هند مرسوم بوده و نیز در طب سنتی چینی نیز دارای سابقه ای باستانی است. این ماده یکی از ترکیبات طلایی است که خیلی از آشپزها با اضافه کردن آن باعث ایجاد طعم و عطر متفاوت در غذا می شود. هل سبز گیاهی متعلق به جنوب شرق آسیا و دارای خواص ویژه ای در طب سنتی است و میتوان بسیاری از بیماری ها را با آن درمان کرد. تاریخ استفاده از هل به حداقل 4000 سال پیش برمی گردد و هل سبز یکی از قدیمی ترین ادویه جات در جهان است و در مصر باستان برای خواص دارویی اش استفاده می شد . رومی ها و یونانی ها از این ادویه برای عطر و بوی آن استفاده می کردند. طعم هل تا حدی شیرین و به نوعی نمکین است. هم پوسته و هم دانه ی آن عطری تند و مخصوص به خود را دارد. از هل در پخت انواع شیرینی ها و غذاهای گرم و هنگام صرف نوشیدنی های معطر از جمله در انواع چای و قهوه استفاده می شود. مواد موثره هل: کربوهیدارت،پروتئین،فیبر،انواع ویتامین ها،نیاسین،پیریدوکسین،ریبوفلاوین،تیامین،ویتامین A،ویتامین c، سدیم،پتاسیم،کلسیم،مس،آهن،روی منگنز،منیزیم،فسفر مصرف زیاد برای افراد گرم مزاج مضر است،همچنین ممکن است مصرف زیاد آن باعث ایجاد تپش قلب و سردرد گردد.زنان باردار قبل از مصرف با متخصص مشورت نمایند.
محصول هل سبز ممتاز آنید-20 گرم در دسته بندی هل قرار دارد. این محصول از برند آنید می باشد. این محصول در نظر سنجی از کاربران در مجموع 242 رای ، نمره 89 را کسب کرده که نمره عالی می باشد