فندق که بنام (Filbert ) نیز شناخته می شود، آجیل خوش فرم و زیبا، از درخت کوریلوس Corylus است. فندق بیشتر در ترکیه، ایتالیا، اسپانیا و ایالات متحده کشت می شود. این محصول خوش مزه و مفید در ایران نیز کشت میشود. استان گیلان 85% تولید فندق ایران را بعهده دارد. منطقه اشکور استان گیلان قطب تولید این محصول در کشور است. استان گیلان با وجود باغ های فندقی که وسعت آنها حدود 17 هزار هکتار است و سالانه تقریبا 15 هزار تن فندق دارند از لحاظ تولید این محصوب در کل دنیا مقام چهارم را کسب کرده است، مقام اول مختص به ترکیه با سهمی بالغ بر 72 درصد و مقام های دوم و سوم به ترتیب به ایتالیا و آمریکا تعلق دارد. البته فندق انواع مختلفی دارد و تنها به یک گونه محدود نمی شود. این در حالی است که در ایران بیشتر چهار گونه زرآبادی، بادامی، سیاه بومی و سفید بومی کشت می شود.
محصول مغز فندق خام صادراتی آنید-400 گرم در دسته بندی فندق قرار دارد. این محصول از برند آنید می باشد. این محصول در نظر سنجی از کاربران در مجموع 3 رای ، نمره 80 را کسب کرده که نمره خوب می باشد