15 آذر 1404

چای سیاه معطر با پونه کوهی جانآباد-145 گرم

چای سیاه معطر با پونه کوهی جانآباد، ترکیبی اصیل، خلاقانه و شفابخش از چای دست چین ایرانی با گیاه دارویی پونه کوهی است که طعمی تند، عطری نافذ و خواصی شگفت انگیز (مشاهده ادامه متن)

340,000 تومان
400,000 تومان 15 ٪

جهت مشاهده مشخصات و قیمت نهایی این محصول (با توجه به نوسانات بازار)، لطفاً به لینک زیر مراجعه کنید.

توضیحات محصول

چای سیاه معطر با پونه کوهی جانآباد، ترکیبی اصیل، خلاقانه و شفابخش از چای دست چین ایرانی با گیاه دارویی پونه کوهی است که طعمی تند، عطری نافذ و خواصی شگفت انگیز را در یک فنجان چای جمع کرده است.. پونه کوهی که با نام علمی Origanum vulgare شناخته می شود، گیاهی است علفی، خوش عطر و پرخاصیت که از دیرباز در طب سنتی به عنوان ضدعفونی کننده، آرام بخش، خلط آور، ضد ویروس و تقویت کننده سیستم تنفسی شناخته شده است. پونه کوهی سرشار از ترکیبات مؤثری چون تیمول، کارواکرول، فلاونوئیدها و تانن هاست که هم اثرات آنتی باکتریال و آنتی ویروسی دارند و هم به کاهش التهاب، پاک سازی مجاری تنفسی و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کنند. رایحه ی تند و کوهستانی این گیاه، هنگام دم کشیدن در فضای اطراف می پیچد و حس طبیعت، پاکی و آرامش را القا می کند. ترکیب پونه کوهی با چای سیاه باعث شده است که نوشیدنی نهایی، طعمی گرم، تلخ ملایم و کمی تند داشته باشد که برای بسیاری از ذائقه ها بسیار دل نشین است. این چای، برخلاف چای های صنعتی و دارای طعم دهنده های مصنوعی، کاملاً طبیعی بوده و با تکیه بر تعادل طعم و خاصیت طراحی شده است. همچنین رایحه و طعم آن با هر بار دم کردن، حس متفاوتی ایجاد می کند که می تواند هم در صبح و هم در شب، تجربه ای لذت بخش فراهم آورد. نوشیدن چای سیاه با پونه کوهی جانآباد می تواند به تسکین گلودرد، باز کردن مجاری تنفسی، کاهش التهاب، بهبود هضم، تسکین سردردهای عصبی، و حتی کنترل علائم سرماخوردگی و آنفلوآنزا کمک کند. این نوشیدنی، به ویژه در فصل های سرد سال، نقش محافظ طبیعی بدن را ایفا می کند و با کاهش فعالیت باکتری ها و ویروس ها، به حفظ سلامت بدن کمک می کند. همچنین برای افرادی که از مشکلات گوارشی مانند نفخ، سوزش معده یا ضعف هضم رنج می برند، این چای بسیار مفید خواهد بود. برای تهیه این چای، کافی است یک قاشق مرباخوری از ترکیب را در قوری یا لیوان دمنوش ساز بریزید. سپس آب جوش با دمای حدود ۹۵ درجه سانتی گراد را به آن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه دم بکشد. در این مدت، عطر تند پونه کوهی آزاد می شود، رنگ چای غنی می گردد و طعمی لایه دار شکل می گیرد. این چای را می توان به تنهایی نوشید یا در صورت تمایل، با اندکی عسل یا برش لیمو همراه کرد تا خواص آن افزایش یابد.

محصول چای سیاه معطر با پونه کوهی جانآباد-145 گرم در دسته بندی چای ارگانیک ایرانی قرار دارد. این محصول از برند جانآباد می باشد.

مشخصات

ویژگی مشخصات
وزن 145 گرم
ارگانیک بله
نوع چای سیاه
شهر تولید یزد