15 آذر 1404

پودر مایه پنیر آنزیمکس-25 گرم

مایه پنیر ترکیبی است که کاربرد فراوانی در صنایع تولید لبنیات و خصوصا در تولید انواع پنیر دارد. (مشاهده ادامه متن)

170,000 تومان
220,000 تومان 23 ٪

جهت مشاهده مشخصات و قیمت نهایی این محصول (با توجه به نوسانات بازار)، لطفاً به لینک زیر مراجعه کنید.

توضیحات محصول

مایه پنیر ترکیبی است که کاربرد فراوانی در صنایع تولید لبنیات و خصوصا در تولید انواع پنیر دارد. مایه پنیر در واقع یک پروتئاز به نام رنین یا کیموزین است که پروتئین های موجود در شیر را تجزیه کرده و با تولید لخته آنرا برای تبدیل شدن به پنیر آماده می کند. پنیر یکی از محصولات لبنی مغذی و پرمصرف است که در انواع مختلف در سراسر دنیا مورد استفاده قرار می گیرد و بیشترین مصرف را در وعده صبحانه دارد. پنیر در صورت عدم مصرف شیر و ماست می تواند مقدار کلسیم مورد نیاز را تامین کند. پنیر نیز مثل بسیاری از محصولات لینی از شیر تهیه می شود و برحسب اینکه از شیر چه دامی تهیه شود مزه و طعم متفاوتی دارد و مصرف کنندگان بر اساس ذائقه خودشان انواع آنرا مورد مصرف قرار می دهند. اما برای تولید پنیر به ترکیبی به نام مایه پنیر نیاز است برای کسب اطلاعات بیشتر در این رابطه با ما در نشریه جهان شیمی فیزیک همراه باشید. مایه پنیر چیست؟ مایه پنیر مجموعه پیچیده ای از آنزیم های تولید شده در معده پستانداران نشخوارکننده است. کیموزین ، جز اصلی آن و یک آنزیم پروتئاز است که کازئین موجود در شیر را منعقد می کند. علاوه بر کیموزین ، مایه پنیر حاوی آنزیم های دیگری مانند پپسین و یک لیپاز است. از این ترکیب برای تبدیل شیر به لخته جامد (برای تهیه پنیر) و آب پنیر مایع استفاده می شود. یکی از اقدامات اصلی مایه پنیر تجزیه پروتئاز کیموزین در زنجیره کازئین کاپا است. کازئین پروتئین اصلی شیر است و تجزیه باعث می شود کازئین به سایر مولکول های کازئین تجزیه شده بچسبد و یک شبکه ایجاد کند. این ماده می تواند در حضور کلسیم و فسفات بهتر مجتمع شود ، به همین دلیل است که گاهی اوقات در تهیه پنیر به ویژه از شیر بز که از نظر فسفات فقیر است ، فسفات اضافه می شود. در نهایت شبکه جامد پروتئین کازئین سایر اجزای شیر مانند چربی ها و مواد معدنی را به دام می اندازد تا پنیر تولید شود.

محصول پودر مایه پنیر آنزیمکس-25 گرم در دسته بندی سایر ادویه و چاشنی‌ها قرار دارد. این محصول از برند متفرقه می باشد. این محصول در نظر سنجی از کاربران در مجموع 41 رای ، نمره 79 را کسب کرده که نمره خوب می باشد

خلاصه نظرات با AI

این محصول برای تهیه پنیر با شیر نجوشیده و محلی بسیار مناسب و مفید است، و می تواند طعمی طبیعی و خوشمزه به پنیر بدهد. استفاده صحیح و صبر در فرآیند مهم است تا نتیجه مطلوب حاصل شود و تجربه نشان داده که کاربرانی که دستورالعمل ها را رعایت کرده اند رضایت دارند. بسیاری از مصرف کنندگان این پودر را کارآمد و کاربردی می دانند و توصیه می کنند برای تهیه پنیر طبیعی حتماً از آن استفاده کنند. با این حال، توضیحات و راهنمای استفاده کمی گیج کننده است و ممکن است باعث سردرگمی شود. بعضی کاربران گزارش داده اند که میزان پیشنهادی برای شیر کم است، و نیاز به آزمایش و تعدیل دارد. برخی مشکلات در سازگاری محصول با روش های سنتی یا مقدار مصرف مشاهده شده است که منجر به نتیجه نامطلوب مانند دوغ می شود. در مجموع، این پودر محصولی ارزشمند برای طرفداران پنیرسازی طبیعی است ولی نیازمند دقت در اجرا و رعایت نکات است. ارزش خوب و طعم مناسب از جمله نقاط قوت آن است اما قیمت بالا و توضیحات ناکافی می تواند از مزایای آن بکاهد.

  • طعم خوب و طبیعی پنیر
  • کاربرد آسان در خانه
  • نکات مصرف کمی گیج کننده
  • قیمت بالا و توضیحات ناکافی

مشخصات

ویژگی مشخصات
وزن 25 گرم
ابعاد بسته‌بندی 8x4x4 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت 748596415263
شکل ماده غذایی پودر
سایر توضیحات همانطور که روی کالا نوشته شده است 1/25 یعنی برای هر 25 لیتر شیر 1 گرم مایه پنیر کافی است