دانه های گرانولی شکل شکر خرما شبیه به شکر معمولی است و از خرمای تازه ارگانیک در شرایط پاستوریزه و با روش های مکانیزه تهیه گردیده است که سرشار از فیبر، پتاسیم، منیزیم، مس، منگنز، آهن و ویتامین B5 می باشد. از آنجایی که از تمام خرما برای تولید شکر استفاده می شود، فیبر موجود در آن هم به صورت ذرات کوچک وارد شکر خرما می گردد. این محصول فاقد هرگونه افزودنی و مواد نگهدارنده و شکر سفید می باشد و طعم شیرین آن مربوط به مرغوب ترین خرمای ارگانیک استفاده شده می باشد. از این رو برای بیماران دیابتی کاملا مناسب می باشد. شکر خرما یک شیرین کننده عالی طبیعی و جایگزین مناسبی برای شکر سفید می باشد. این محصول را می توان مستقیما داخل نوشیدنی هایی نظیر قهوه و شیر و نیز در تهیه مربا، اوتمیل صبحانه، بستنی، سس، کیک، تارت، مافین و شیرینی جات خانگی استفاده نمود. همچنین شکر خرمای ارگانیک مانادیت دارای گواهی نامه های ارگانیک از اتحادیه اروپا می باشد.
محصول شکر خرما ارگانیک مانادیت-200 گرم در دسته بندی شکر قهوهای قرار دارد. این محصول از برند مانادیت می باشد. این محصول در نظر سنجی از کاربران در مجموع 43 رای ، نمره 82 را کسب کرده که نمره عالی می باشد