پودر قنادی یا بیکینگ پودر (به انگلیسی: Baking powder) نوعی عامل ورآورنده است که از مخلوط کردن یک باز (کربنات یا بیکربنات) با یک اسید ضعیف تهیه می شود و برای ورآمدن خمیر و حجم دادن و اسفنجی شدن انواع نان و کیک استفاده می شود. از آنجا که بکینگ پودر یک نوع باز است، به محض مخلوط شدن با مایعاتی که خاصیت اسیدی دارند، موجب آزاد شدن گاز دی اکسید کربن می شود که باعث ورآمدن خمیر و ایجاد حجم در نان یا کیک می شود.
محصول بیکینگ پودر ممتاز سرمد-500 گرم در دسته بندی ادویه و چاشنی محلی قرار دارد. این محصول از برند سرمد می باشد. این محصول در نظر سنجی از کاربران در مجموع 127 رای ، نمره 86 را کسب کرده که نمره عالی می باشد