ژلاتین ماده ای جامد نیمه شفاف، بی رنگ، ترد و کمابیش بی مزه است که از کلاژن درون پوست و استخوان جانوران به دست می آید. این ماده معمولاً به عنوان عامل ژله ای کننده در صنایع غذایی، داروسازی، عکاسی و لوازم آرایشی و بهداشتی به کار می رود. مواد حاوی ژلاتین یا چیزهایی با عملکرد مشابه این ماده، ژلاتینی نامیده می شوند. ژلاتین یک گونه تغییرناپذیر هیدرولیز شده از کلاژن است و به عنوان یک ماده خوراکی طبقه بندی شده است. ژلاتین در ساخت برخی آبنبات های چسبناک و نیز فراورده هایی مانند ژله، بستنی ، مارشمالو (marshmallow) و برخی ماستهای کم چرب به کار برده می شود.
محصول پودر ژلاتین-60 گرم در دسته بندی ادویه و چاشنی محلی قرار دارد. این محصول از برند متفرقه می باشد. این محصول در نظر سنجی از کاربران در مجموع 406 رای ، نمره 79 را کسب کرده که نمره خوب می باشد