شکر قهوه ای یا شکر خام برخلاف شکر سفید بطور مستقیم از عصاره نیشکر بدست می آید. بدین صورت که آن را حرارت داده سپس در درجه حرارت خیلی پایین کریستالی می شود.در تولید شکر قهوه ای ملاس نیشکر گرفته نمی شود و دارای 3 الی 7 درصد ملاس نیشکراست. چسبندگی دانه ها بعلت وجود ملاس و نشانه تازگی و خصوصیت شکر قهوه ای هست. شکر قهوه ای هضم آسان دارد. دارای مواد معدنی است و در صورت جایگزین آن بجای شکر سفید، سبب کنترل چاقی می شود.
محصول شکر قهوه ای مفيدا-610 گرم در دسته بندی شکر قهوهای قرار دارد. این محصول از برند متفرقه می باشد. این محصول در نظر سنجی از کاربران در مجموع 132 رای ، نمره 83 را کسب کرده که نمره عالی می باشد