پسته احمدآقایی بوداده پستاکو - 500 گرم، یک انتخاب عالی برای علاقه مندان به آجیل باکیفیت و خوش طعم است. این محصول از بهترین پسته های استان کرمان تهیه شده که به عنوان یکی از مراکز اصلی تولید پسته در ایران شناخته می شود. پسته احمدآقایی به دلیل دانه های کشیده، طعم شیرین و رنگ سبز خیره کننده اش، همواره یکی از محبوب ترین انواع پسته در بین مصرف کنندگان بوده است. پسته های پستاکو با دقت و به روش کاملاً بهداشتی فرآوری و بوداده می شوند تا علاوه بر حفظ خواص طبیعی، طعم لذیذ و عطر دلپذیری نیز داشته باشند. بسته بندی این محصول به گونه ای طراحی شده که از نفوذ رطوبت و آلودگی جلوگیری کرده و به ماندگاری و حفظ تازگی آن کمک می کند. این ویژگی باعث می شود پسته ها در تمام مدت مصرف، طعم و کیفیت اولیه خود را حفظ کنند. پسته احمدآقایی بوداده پستاکو، منبع غنی از پروتئین، فیبر، ویتامین ها و چربی های سالم است و می تواند به عنوان یک میان وعده سالم و انرژی بخش، در رژیم غذایی روزانه استفاده شود. این محصول نه تنها برای مصرف شخصی، بلکه برای پذیرایی در مهمانی ها و دورهمی ها نیز انتخابی عالی محسوب می شود. اگر به دنبال پسته ای با طعم منحصر به فرد و کیفیت بالا هستید، پسته احمدآقایی پستاکو بهترین گزینه است. پسته های احمدآقایی پستاکو در شهرستان های نوق واقع در استان کرمان و مروست در استان یزد کشت شده اند.این پسته ها از خوش طعم ترین انواع پسته محسوب می شوندو ظاهری کشیده دارند. پسته های بوداده ی پستاکو، بدون استفاده از طعم دهنده ها و رنگ های صنعتی و با مواد طبیعی تهیه می شوند. پسته ها با آبغوره طبیعی و نمک طعم دار شده و با حرارت غیرمستقیم باد گرم برشته می شوند. به همین دلیل، پسته های بوداده ی پستاکو با رنگ سرخ ملایمی از سایر پسته های موجود در بازار متمایز می شوند.
محصول پسته احمدآقایی بوداده پستاکو-500 گرم در دسته بندی آجیل سنتی قرار دارد. این محصول از برند پستاکو می باشد. این محصول در نظر سنجی از کاربران در مجموع 914 رای ، نمره 81 را کسب کرده که نمره عالی می باشد