چای ممتاز از جوان ترین برگ های گیاه چای (کاملیا سیننسیس) تولید می شود و نسبت به چای قلم، فنجان دهی بالاتر و دانه بندی ریزتری دارد. آب را در سماور یا کتری بجوشانید سپس اجازه دهید از دمای جوش خارج شده و حرارت آن کاسته شود و از نظر ظاهری از جوشیدن بیفتد. اگر به کتری مجهز به دماسنج دسترسی دارید، دمای آب را روی 95 تا 97 درجه سلیسوس تنظیم کنید. در داخل قوری خشک و تمیز (بدون طعم و بوی قبلی) چای خشک بریزید و آب را به آن اضافه کنید. سپس قوری را حدود 8 دقیقه روی حرارت غیرمستقیم و ملایم بگذارید. به طور متوسط هر چهار گرم چای خشک، یک فنجان چای می دهد. چهار گرم تقریبا معادل یک قاشق غذاخوری است.
محصول چای ممتاز بهاره-400 گرم در دسته بندی چای ارگانیک ایرانی قرار دارد. این محصول از برند متفرقه می باشد. این محصول در نظر سنجی از کاربران در مجموع 33 رای ، نمره 78 را کسب کرده که نمره خوب می باشد