کاربرد آرد ذرت در مقایسه با نشاسته ذرت آرد ذرت با توجه به میزان زبری یا نرمی آن در مصارف مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد. به عنوان مثال در تهیه انواع کیک، سوسیس و کالباس خانگی، نان های مختلف همچون نان تورتیلا، باقلوا و شیرینی و دسرهای مختلفی مانند فرنی و حلوا مورد استفاده قرار می گیرد. از آرد ذرت همچنین می توان جهت ترد شدن کتلت یا کوکو استفاده کرد. با این حال کاربرد نشاسته ذرت کمی متنوع تر از کاربرد آرد ذرت است. در واقع با توجه به بافت نرم و خنثی بودن طعم آن، از نشاسته ذرت جهت افزایش میزان لطافت در دسرهای لطیفی همچون کاستر، پودینگ کیک، فوندانت، رولت و مواردی از این قبیل استفاده می شود. افزایش غلظت در برخی خورشت ها، سس ها و سوپ ها از دیگر موارد استفاده از نشاسته ذرت است.
محصول آرد ذرت دارچینا-200 گرم در دسته بندی غلات ارگانیک قرار دارد. این محصول از برند متفرقه می باشد.