غذاهای خشک شده به روش انجمادی معمولاً با غذاهای خشک دهیدراته (کاهش رطوبت یا دهیدراسیون) اشتباه گرفته می شوند، اما فرآیند تهیه غذاهای خشک شده به روش انجمادی کاملاً متفاوت است. در آماده سازی غذاهای دهیدراته با گردش جریان هوای گرم و خشک، مواد غذایی بخش زیادی ار آب خود را از دست می دهند. این در حالیست که برای خشک کردن غذاها به روش انجمادی، مواد غذایی به سرعت منجمد شده و در خلاء بسیار قدرتمندی قرار می گیرد. با تصعید آب در مواد عذایی و تبدیل یخ به بخار، ماده ی عذایی با حفظ قابلیت بازیابی مجدد آب، به شکل موثری خشک می شود.
محصول بستنی خشک کاکائویی و انبه پفکی فریزفروت-320 گرم بسته 2 عددی در دسته بندی بستنی و دسر خشک و انجمادی قرار دارد. این محصول از برند متفرقه می باشد. این محصول در نظر سنجی از کاربران در مجموع 5 رای ، نمره 88 را کسب کرده که نمره عالی می باشد