چوب چای یا چای ساقه ، با اسم محلی چای قهوه خانه ای، یکی از محبوب ترین و قدیمی ترین انواع چای ایرانی است که به طور ویژه در قهوه خانه ها و محافل سنتی سرو می شود. این چای با برگ های کاملاً طبیعی و فرآوری شده به روش سنتی تهیه می شود و به دلیل عطر و طعم قوی ( گس ) و دلنشین خود، طرفداران بسیاری دارد. چای قهوه خانه ای به زمان بیشتری برای دم کشیدن نیاز دارد و طعم و رنگ عمیق تری نسبت به سایر انواع چای دارد. این چای از آخرین درجه چای قلم است و بیشتر آن را ساقه چای تشکیل می دهد . به دلیل همین مورد دارای طعم گسی بیشتری نسبت به سایر چای ها است . همچنین این چای به دلیل ارزانی قیمت نسبت به سایر چای ها، از استقبال بیشتری برخوردار است. استفاده از مقدار کمی چوب دارچین و گل بهار نارنج عطر و طعم بسیار جالبی به آن میدهد. زمان دم کشیدن : 15 الی 20 دقیقه نکته بسیار جالب اینکه حتی بعد از چند ساعت نیز عطر و طعم این چایی تغییر نمیکند و البته بمر ور رنگ دهی آن نیز بیشتر میشود
محصول چای سیاه ساقه شفیق-1 کیلوگرم در دسته بندی چای ارگانیک ایرانی قرار دارد. این محصول از برند متفرقه می باشد.