15 آذر 1404

بادام هندی خام-120 گرم

بادام هندی برخلاف نام خود متعلق به کشور هند نیست و محصول کشور برزیل است. بادام هندی یک درخت گرمسیری است و همانند درخت های پرتقال و دارچین همیشه سبز است. (مشاهده ادامه متن)

283,360 تومان
322,000 تومان 12 ٪

جهت مشاهده مشخصات و قیمت نهایی این محصول (با توجه به نوسانات بازار)، لطفاً به لینک زیر مراجعه کنید.

توضیحات محصول

بادام هندی برخلاف نام خود متعلق به کشور هند نیست و محصول کشور برزیل است. بادام هندی یک درخت گرمسیری است و همانند درخت های پرتقال و دارچین همیشه سبز است. بادام هندی یکی از پرمصرف ترین و محبوب ترین آجیل ها و تنقلات در سراسر دنیا است. این آجیل، میوه درخت استوایی آناکاردیوم اکسیدنتیل (Anacardium occidentale) ) است. میوه بادام هندی که کشو نام دارد طعم تلخی دارد. این درخت در اصل متعلق به سواحل شمال شرقی برزیل است اما به طور گسترده در مناطق گرمسیری مانند هندوستان، سریلانکا، کنیا و تانزانیا کشت می شود. چرا باید بادام هندی بخورم؟ بادام هندی منبعی غنی و عالی از آنتی اکسیدان است . آنتی اکسیدان موجود در بادام هندی موجب خنثی سازی و از بین بردن رادیکال های آزاد موجود در بدن شده و در نتیجه از بدن در برابر این رادیکال های آزاد و عوارض ناشی از آن ها محافظت می کند. این آنتی اکسیدان های موجود در بادام هندی می توانند محافظی در پوشش داخلی معده ایجاد کنند، در نتیجه یکی از خواص بادام هندی برای معده ایجاد یک پوشش محافظ برای دیواره داخلی معده است. به دلیل وجود فیبر در بادام هندی، مصرف چند عدد از آن پیش از صرف وعده غذایی می تواند موجب کاهش اشتا و احساس سیری شده و درنتیجه از پرخوری و افزایش وزن جلوگیری کند. بادام هندی یک منبع عالی از چربی های غیراشباع تک حلقه ای است. بخشی از خواص ضد دیابتی آن به برخی عناصر فعال آن با نام عصاره هیدرواتانولیک که به شکل اسید آناکاردیک است و انتقال و کنترل گلوکز را تحریک می کند مربوط می شود. عصاره هیدرواتانولیک میوه درخت بادام هندی و ترکیب اصلی آن (اسید آناکاردیک) جذب گلوکز را تحریک می کند. بادام هندی به کاهش کلسترول بد (LDL) کمک می کند و کلسترول خوب (HD ) را بهبود می بخشد. این آجیل حاوی ترکیبات فیتوسترول خاصی است که نقش اساسی در غشای سلولی با تثبیت سلول ها و جذب کلسترول بازی می کنند. ترکیبات فیتوسترول خاص آن مسئول کاهش کلسترول است و این دلیلی بر این است که می تواند به جلوگیری از تشکیل پلاک در دیواره شریان های خون کمک نماید. علاوه بر آن بادام هندی منبع خوبی از پروتئین گیاهی است. این پروتئین گیاهی تا حدی به شکل آمینواسید مفید ال-آرژینین است. این آمینواسید یک پیشگام اکسید نیتریک است که در کمک به بهبود واکنش پذیری عروق و گردش خون مؤثر می باشد.

محصول بادام هندی خام-120 گرم در دسته بندی بادام هندی قرار دارد. این محصول از برند متفرقه می باشد. این محصول در نظر سنجی از کاربران در مجموع 15 رای ، نمره 82 را کسب کرده که نمره عالی می باشد

مشخصات

ویژگی مشخصات
وزن 120 گرم
وزن بسته‌بندی 120 گرم
ابعاد بسته‌بندی 15x8x4 سانتی‌متر
شماره پروانه بهداشت 2503/ظ/50
ارگانیک بله
سایر توضیحات وجود روی در بادام‌هندی منجر به تقویت مو و افزایش رشد مو شده و از ریزش مو و سفیدی مو جلوگیری کند . بادوم هندی سرشار از پروتئین و مواد معدنی مانند مس، کلسیم، منیزیم، ‌آهن، فسفر، پتاسیم و روی است. همچنین باید عنوان کرد که بادام هندی به طور طبیعی حاوی ماده ای سمی است که نام این ماده سمی اوروشیول است. ماده سمی اوروشیول در بادام هندی خام وجود دارد اما زمانی که پوست بادام هندی گرفته شده و بخار پز شده یا برشته شده تحت حرارت شدید کاملا از بین می‌رود و مصرف آن بی خطر است. بادام هندی دارای آنتی‌اکسیدان‌هایی به شکل فیتوسترول‌ها و ترکیبات فنولیک است. مواد تشکیل‌دهنده آن حدود 21 درصد پروتئین، 46 درصد چربی و 25 درصد کربوهیدرات می‌باشد. تقریباً 62 درصد چربی‌های آن چربی غیراشباع تک حلقه‌ای، 18 درصد چربی غیراشباع چند حلقه‌ای و باقیمانده آن ترکیبی از چربی‌های اشباع‌شده است. مزایای مصرف بادام هندی • بادام هندی و مبارزه با بیماری‌های قلبی • کمک به پیشگیری از سنگ صفرا • مؤثر بر لاغری و تناسب اندام • کمک به سلامت و تقویت استخوان‌ها • پیشگیری از سرطان کولون، پروستات و کبد • بهبود عملکرد مغز • کاهش خطر ابتلا به دیابت • پیشگیری از سردردهای میگرنی • کمک به حفظ سلامت پوست و جلوگیری از چین و چروک شدن پوست • حفظ سلامت لثه و دندان • کمک به بهبود هضم غذا و فعالیت گوارشی • کاهش التهاب معده • افزایش انرژی بدن • درمان کم خونی در کودکان • ایجاد خواب منظم در زنان یائسه • درمان کبد چرب • پیشگیری و درمان یبوست • درمان جوش صورت و آکنه • تشکیل گلبول‌های قرمز خون و درمان کم خونی • باروری مردان • تنظیم فشار خون. برام بد نباشه؟ بادام‌هندی در کنار خواص فراوانی که دارد سرشار از اگزالات است و زیاده روی در مصرف آن می‌تواند منجر به تجمع و کریستاله شدن اگزالات در بدن شده و عوارضی مانند سنگ کلیه و سنگ صفرا را به دنبال خواهد داشت. بنابراین افرادی که مشکلات کلیوی یا مشکلاتی در کیسه صفرا دارند باید از مصرف بادام هندی خودداری کنند. بالا رفتن سطح اگزالات در بدن همچنین موجب کاهش جذب کلسیم نیز می شود. بروز واکنش‌های آلرژیک مانند خارش، گرفتگی بینی، تورم لب‌ها و غیره از عوارض بادام هندی برای افرادی است که به آن حساسیت دارند.