پودر سوخاری پولکی (پانکو) گوگی نان خشک و سوخاري برشته و تردي است که رنگ روشني دارد و از اين مغز نان خشک شده، براي سوخاري کردن انواع مواد پروتئيني و سبزيجات استفاده مي شود. بافت درشت و ترد اين پودر سوخاري بسيار ويژه و قابل توجه است و تردي و برشتگي به غذای سرخ شده مي دهد . در شيوه سنتي پخت پودر سوخاری پولکی برند گوگی در فرآيندي بسيار جالب از حرارت براي پخت استفاده نمي شود. فرآيند توليد ، با تحويل آرد سرشار از پروتئين با فرمول انحصاري به قسمت ذخيره آغاز مي شود. آرد با آب ، خمير مايه ، مقداري کمي نمک و شکر مخلوط شده سپس در دمايي مشخص و به مدت معين درون مخلوط کن با ملايمت ورز داده مي شود . اين عمل توان بالقوه هر يک از مواد تشکيل دهنده را براي ايجاد خميري با مقاومت و بافت برتر به بالفعل در مي آورد . در ادامه به خمير فرصت تخمير و ورز آمدن داده ميشود فرآيندي که بسيار حياتي است در حقيقت خمير در چند نوبت ورز مي آيد تا آنچه ما بدان شهرت داريم توليد شود . خمير به گلوله هاي کوچک تقسيم ، پهن و دوباره لوله می شود، سپس به روش پخت مخصوص به قرص های ناني با لايه سخت خارجي که سفيد و بافتي نرم دارد تبديل مي گردد . رطوبت قرص هاي نان در مدت هجده ساعت به کمک هوا گرفته می شود و مهیای خرد شدن مي شود ، خشک کردن نان سبب يكپارچگي آن مي شود . در پايان پس از غربال شدن، تکه هاي براده مانند جدا و برشته مي شوند تا محصول سبک ، پوک با بافتي ظريف و کمترين خاکه نان ايجاد شود .
محصول پودر سوخاری پولکی پانکو نارنجی گوگی-1000 گرم در دسته بندی پودر سوخاری قرار دارد. این محصول از برند گوگی می باشد. این محصول در نظر سنجی از کاربران در مجموع 286 رای ، نمره 88 را کسب کرده که نمره عالی می باشد