شکر قهوه ای نوعی شکر است که یا به صورت طبیعی حاوی مقداری ملاس است یا پس از تصفیه، ملاس دوباره به شکر سفید افزوده می شود. این ملاس، شکر قهوه ای را از نظر طعم، رنگ و رطوبت از شکر سفید متمایز می کند. ملاس ماده ای تیره رنگ و چسبناک است که هنگام فرآیند استخراج شکر از نیشکر یا چغندر قند باقی می ماند و سرشار از مواد معدنی مانند کلسیم، پتاسیم، آهن و منیزیم است. شکر قهوه ای به طور کلی از دو ماده تشکیل شده است: بلورهای شکر (ساکارز) و ملاس طبیعی. بسته به مقدار ملاس افزوده شده، رنگ آن ممکن است روشن یا تیره باشد. شکر قهوه ای در پخت کیک ها، شیرینی ها و نوشیدنی ها به خاطر طعم کاراملی و بافت مرطوبی که ایجاد می کند، کاربرد فراوانی دارد.
محصول شکر قهوه ای ممتاز فورزا-600 گرم در دسته بندی شکر قهوهای قرار دارد. این محصول از برند متفرقه می باشد. این محصول در نظر سنجی از کاربران در مجموع 1 رای ، نمره 80 را کسب کرده که نمره خوب می باشد