چای کرک نوعی چای شیری و ادویه دار است که از ترکیب چای سیاه پررنگ، شیر، شکر و ادویه هایی مانند هل، دارچین، زنجبیل، میخک و گاه زعفران تهیه می شود. واژه "کرک" در زبان هندی به معنای "قوی" یا "غلیظ" است و به طعم و بافت غلیظ این نوشیدنی اشاره دارد . این چای نخستین بار در هند و توسط چایفروش های خیابانی (چایوالاها) عرضه شد. در دهه ۱۹۶۰، با مهاجرت کارگران هندی و پاکستانی به کشورهای حاشیه خلیج فارس (مانند قطر، امارات و عمان)، چای کرک به این مناطق راه یافت و به بخشی از فرهنگ غذایی آنها تبدیل شد. جالب است بدانید که در سال ۲۰۲۳، چای کرک به عنوان میراث فرهنگی ناملموس قطر ثبت شد.
محصول چای کرک هل و زعفران عربی فورزا-250 گرم در دسته بندی چای ارگانیک ایرانی قرار دارد. این محصول از برند متفرقه می باشد. این محصول در نظر سنجی از کاربران در مجموع 1 رای ، نمره 80 را کسب کرده که نمره خوب می باشد